Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους 2013-2014



Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 10 Ιουνίου και την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 οι διήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του σχολείου μας για τη λήξη του σχολικού έτους 2013-2014.
Την Τρίτη  παρουσιάστηκαν μουσικοχορευτικά δρώμενα από τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων.

Οι Δ’ και ΣΤ’ τάξεις παρουσίασαν το αρχαίο δράμα του Αισχύλου «Πέρσες» σε διδασκαλία των εκπαιδευτικών κ. Ζέρβα Ευδοκίας και Παναγιώτου Μαρίας.

 
Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν γυμναστικές επιδείξεις από τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων των τάξεων και παρουσιάστηκαν  τραγούδια από την τμήμα των Γαλλικών, των Αγγλικών, το Ολοήμερο Τμήμα και  τη χορωδία του σχολείου.
Στη συνέχεια τα Τμήματα Μουσικών Οργάνων και Χορού που οργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας παρουσίασαν μουσικά κομμάτια και παραδοσιακούς χορούς.




Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απένειμε αναμνηστικά αποχαιρετιστήρια δώρα στους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης του σχολείου μας.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και όλοι απόλαυσαν τη δουλειά των παιδιών μας.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκίδας  κ. Αϊδίνη Ελένη και ο Σχολικός Σύμβουλος της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Εύβοιας Δρ. Μητάκος Δημήτρης.





Ο Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές και οι γονείς και οι κηδεμόνες του σχολείου μας εύχονται σε όλους καλό καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου